Як вибрати електроковдру з найкращими функціями обігріву? ТОП електроковдр 2022

З настанням прохолодної пори все частіше виникає питання про придбання всіляких приладів, що зігрівають. Але сьогодні для того, щоб зігрітися, необов’язково включати шумні, небезпечні або обігрівачі, що витрачають багато електроенергії. Я вам раджу придбати електричну ковдру , яка витрачає на обігрів дуже мало енергії , зате зігріває за лічені хвилини .

Найкращі електроковдри оснащені застібками, які за лічені хвилини роблять із нього просторий «халат» з підігрівом. Завдяки цьому ковдра не буде звалюватися з плеча та рук під час читання чи інших активних занять . Для того, щоб продовжити термін експлуатації, важливо знати, як вибрати електроковдру.

Електроковдра Beurer HD75 Cosy Nordic

Розміри та матеріал виготовлення

Розміри представлених у продажу електроковдр відповідають стандартним ковдрам. Так, компактними і недорогими можна назвати односпальні моделі. Для зігрівання однієї середньостатистичної людини також підійде « півторка », але якщо ховатися будуть двоє або огрядна людина, то краще придбати двоспальну ковдру.

Електрична ковдра Sanitas SHD70 Cosy

Як матеріал виготовлення для ковдр з електрообігрівом найчастіше використовується бавовна – натуральний і безпечний матеріал, чудово проводить тепло, має м’яку і приємну на дотик текстуру. Не менш популярний фліс , поверхня яка дуже м’яка і приємна на дотик. Електроковдри рекомендовано вдягати в підковдру, спрощуючи догляд за виробом та захищаючи його від забруднення, але у продажу також надані ковдри-пледи, які можна використовувати без постільної білизни.

Що потрібно врахувати?

Для того щоб відчути всі позитивні сторони електроковдри, при покупці потрібно враховувати:

  • Управління підігрівом. Бажано, щоб модель мала кілька режимів нагріву. Але їх має бути не менше двох, інакше ефективність електроковдри буде не такою високою. Найкращі моделі мають до 6 режимів обігріву, завдяки чому кожен зможе підібрати оптимальну температуру.
  • Наявність автовідключення Функція допоможе значно заощадити електроенергію, оскільки ковдру вимикатиметься через запрограмований проміжок часу.
  • Наявність декількох зон, що обігріваються. Це допоможе не тільки точніше налаштувати необхідну температуру, але й продовжити термін служби електроковдри. При поломці одного із сегментів інші продовжуватимуть працювати. А якщо електроковдра цільна, то поломка буде остаточною.
  • Категорія прання. Деякі моделі можна очищати лише за допомогою сухого чищення, а деякі – прати в автоматі.
ЧИТАЮТ ТАКЖЕ  Мелодия будильника влияет на состояние человека после пробуждения
Електроковдра Pekatherm O120D

Електроковдри – це ідеальне рішення для ранніх дачників, адже воно допоможе швидко зігрітися і не застудитися під час ранніх вилазок на город. Крім функції, що зігріває, такі товари для тепла і комфорту можна використовувати в терапевтичних цілях для розслаблення деяких м’язів, особливо за наявності остеохондрозу.

От admin