Три принципи виробництва, що допомагає створювати унікальну продукцію, для улюблених споживачів каталог Сибирского Здоровья Украина Siberian Wellness по всьому світу.
Контроль якості
Строгий відбір сировини, постійний контроль обладнання, нагляд за дотриманням рецептур і перевірка готових партій – основа гарантованої якості. Підтверджено сертифікатами ISO і GMP

Професіоналізм
Кваліфікація, компетентність і вмотивованість персоналу – гордість виробництва.

Екологічність
Використання біорозкладаних матеріалів, мембранні установки очищення води, комплексна система фільтрації повітря дозволяють в повній мірі відповідати Російським і міжнародним стандартам екологічно чистого виробництва. 
 
Основні виробничі лінії
 
Виробництво продуктів в капсулахПовний виробничий цикл: дозування, змішування, упаковка в блістер і банку, запаювання мембрани для контролю розтину.Широкий асортимент – понад 60 різних видів капсульних продуктів, об’ємом до 35 млн. Капсул на місяцьКапсули для ряду наших продуктів зроблені з рослинної сировиниКапсули – не просто елемент упаковки. Це контейнер, завдяки якому корисні речовини потраплять точно за призначенням в цілості й схоронності. Саме капсули не дають активним речовинам пошкодити слизову оболонку стравоходу і шлунка, а також допомагають зберегти всі унікальні властивості продукту до потрібного моменту
 
Виробництво м’яких желатинових капсулВласне виробництво м’яких капсульної форми для продуктів з желатину.Передові технології виробництва: точне дозування, особливий температурний режим, ідеальний захист від вологості і світла.На виробництві для виготовлення капсул використовується метод пресування (штампування). Гаряча желатинова маса розкочується шаром в декілька мікрон на охолодженої поверхні, завдяки чому стає більш пружною і гнучкою.
 
Виробництво рослинних чаїв
Стандартизована технологія випуску фіточаю в фільтр-пакетах і пакетах-пірамідках.Бережна технологія виробництва чаю в пакетах-пірамідках зі збереженням цілісних частин рослин.Повний виробничий цикл: кілька етапів просіювання для позбавлення від зайвих домішок, дозування, фасовки в фірмову упаковку.Особливості лінії
Ароматний чай з сибірських трав – завжди бажаний гість на вашому столі. виробництво чаю – складний процес, який об’єднує особливий підхід до підготовки сировини, тонке налаштування технічної бази, перевірену технологію і багаторазовий контроль на різних стадіях. В основі різних сортів чаю – дикороси, зібрані в певний сезон в регіонах Алтаю і Байкалу, а потім дбайливо підготовлені для відправки на виробництво.
 

Продукти для здоровіго харчування

Продукти для здорового харчування – особлива гордість Siberian Wellness. Перевірена якісну сировину без генетично модифікованих компонентів і власний повний цикл виробництва дозволяють випускати сучасний і – що особливо важливо для клієнтів – оригінальний продукт. Технологія збагачення харчових продуктів мікронутрієнтів базується на процесі змішування. І основне завдання будь-якого виробництва функціональних продуктів полягає в рівномірному розподілі добавки по загальній масі збагачуваної продукту, а також у збереженні корисних властивостей інгредієнтів в процесі приготування.
Якість сировини і всі етапи виробництва продукції контролює мікробіологічна лабораторіяВиробництво медових композиційЗберігання та переробка меду при температурі не вище 40 ° С з максимальним збереженням корисних властивостей.Особлива технологія дбайливого змішування рідкого меду з трав’яними та ягідними сумішами.
 
Таблетування
Лінії забезпечують повний цикл виробництва – підбір компонентів, змішування, пресування, нанесення покриття та упаковку. Таблепресси можуть працювати як з порошкоподібною, так і з гранульованим матеріалом. Робота з порошкоподібними речовинами отримала назви прямого таблетування, так як дозволяє виключити три-чотири операції з технологічного процесу.

Найбільш поширені такі технологічні схеми отримання таблеток:
– із застосуванням вологого гранулювання
– пряме пресування.
 
Спортивне харчування
Виробництво професійного спортивного харчування вимагає особливої точності дозування і суворого дотримання технологій. Контроль якості сировини на вході, проміжні аналізи і контроль якості готової суміші на виході дозволяють переконається в тому, що спортсмени у всьому світі можуть отримати ідеальний продукт.
Для правильного рівномірного змішування дорогих компонентів Siberian Super Natural Sport використовуються потужні змішувачі з регульованим режимом і максимальною швидкістю до 700 оборотів в хвилину!
Автоматична вивантаження і мультиголівковий автоматичний дозатор зводять людський фактор до нуля, проте дозування додатково перевіряється на контрольних вагах. Разові дози спортивного харчування фасуються в пакетики від 5 до 30 г (а потім – в шоу-бокси), великі обсяги – в дойпак по 350 і 500 г.
 
Косметичні продукти
Продукти на основі натуральних активних речовин – результат спільної роботи Науково-інноваційного центру і фахівців виробництва. У рецептурі використовуються натуральні соки, екстракти рослин та інші природні компоненти, завдяки спеціальним температурним режимам корисні активи зберігають свої властивості.
Участь людини в виробництві зведено до мінімуму – так ми виключаємо ймовірність помилки і мікробіологічне забруднення продукції. Крім того, вкрай важливим є правильний порядок додавання компонентів і параметри їх змішування.
Щоб гарантувати якість і безпеку продукції, все упаковки мають контроль першого розтину: пластикову пломбу на кришці продукту або металізовану – під нею.
 
споживчі гарантіїКонтроль розтину упаковки продукту.Точні дозування.Максимальне збереження корисності природних компонентів.Контроль якості та експертиза кожної партії продукту.
Гарантії якості
 
GMP – міжнародний стандарт якості виробництва косметичної продукції (ISO 22716)
ISO 9001 – міжнародний стандарт менеджменту якості продукції, що випускається
 
НАССР – Концепція, яка передбачає систематичну ідентифікацію, оцінку і управління небезпечними чинниками, що суттєво впливають на безпеку продукції.
FDA – контроль якості харчових продуктів, лікарських препаратів, косметичних засобів, а також здійснюється контроль за дотримання законодавства та стандартів в цій галузі.
ЧИТАЮТ ТАКЖЕ  Для чего нужна и как работает флюорография. Флюорография лёгких

От admin