Франшиза – це чудова опора для відкриття першого бізнесу. Відкриваючи франшизу, підприємець отримує низку значних переваг. Наприклад, старт бізнесу починається вже з популярного та відомого бренду. Не менш добре і те, що підприємець залишається не один, а отримує величезну підтримку та допомогу від франчайзера.

А при отриманні кредиту, підприємець, який набуває франшизи, має надійну поруку. Розібравшись із плюсами, варто подумати і про саму франшизу. Однією з найпопулярніших франшиз в наш час є бьюті-салони. Одним із них є KODI PROFESSIONAL. У нашій статті розповімо про те, як розпочати бізнес з франшизи KODI PROFESSIONAL та які в цьому є плюси.

Інформація про франшиз знаходиться на офіційному сайті фірмового салону kodi professional. Перший б’юті-салон України радий співпраці та партнерству. Відкриваючи франшизу, можна зібрати пакет послуг самостійно, вибираючи таких як манікюр, педикюр, масаж, макіяж, товари для продажу на вітринах, різні напрямки косметології. Виходить, що у свій бізнес можна вкласти те, що найбільше потребує задоволення з боку клієнтів або те, в чому найкраще розумієшся.

З боку свого партнера Олени Григорович, яка є засновником б’юті-студії KODI PROFESSIONAL, пропонується основний пакет з базовими розрахунками. До нього входить паушальний внесок, відсотки роялті, розмір необхідного вкладу інвестицій, а також вся необхідна інформація щодо виходу самоокупності, окупності інвестицій, чистий прибуток. Всі контактні номери можна знайти на офіційному сайті.

Укладаючи партнерство з б’юті-студією KODI PROFESSIONAL, можна отримати не лише брендовану франшизу та розвивати свій бізнес із самого старту, але ще й надійну на всі часи підтримку.

АКРІГЕЛІ KODI PROFESSIONAL

Професійна система моделювання нігтів KODI – це справжня знахідка для майстрів, які воліють працювати на високоякісних і безпечних матеріалах, що гарантують бездоганний результат. Новиночки не мають неприємного запаху, легко обпилюються і економно витрачаються, абсолютно комфортні при полімеризації (не печуть у лампі). З їх допомогою навіть новачок зможе наростити штучні нігті будь-якої форми та довжини, а також зміцнити натуральні нігтики.

Головними плюсами відкриття франшизи від бьюті-салону KODI PROFESSIONAL є:

  • Допомога в оренді приміщення, встановлення в ньому необхідного обладнання;
  • Укладання договору про прямі поставки продукції KODI PROFESSIONAL;
  • Маркентингове просування, створення своєї бази сайту, фото та відео для нього;
  • Можливість навчання як керівника, і співробітників.
ЧИТАЮТ ТАКЖЕ  Когда принимать Виагру не рекомендуется? Когда это подходит и безопасно?

От admin