Прагнення до ідеальних форм – нормальне бажання кожної жінки, саме тому настає момент, коли виникає потреба підібрати особливу білизну з моделюючим ефектом. Як би там не було, але обираючи навіть таку білизну, де важливе ефективне виконання покладених на неї функції, жінки турбуються і про зовнішній вигляд цих моделей. І тому бренди пропонують унікальне поєднання: коригуюча білизна з вишуканими мереживними вставками. Вона чудово моделює тіло і при цьому виглядає просто розкішно. Давайте детальніше познайомимося з цими моделями. 

Перше, що спадає на думку у розмові про утягуючу білизну, звісно ж, корсети. Сучасні варіанти цієї білизни значно делікатніше і бережніше ставляться до жіночого здоров’я, але при цьому свою роль виконують бездоганно. А милий декор у вигляді мереживних деталей додає особливого шарму і образу, і настрою. Так, є абсолютно гладенькі невидимі моделі, але якщо є можливість порадувати себе такою от родзинкою в гардеробі, то чому б і ні?

Мереживні грації представляють собою різновид боді. Їх мета – змоделювати чітку талію, сховати животик, вирівняти спинку. Моделі з вбудованими чашечками також піклуються про припіднятий бюст і звабливе декольте, але ви можете обрати варіант без чашечок, щоб мати можливість одягнути улюблений ліфчик. До того ж, така білизна з легкістю зіграє роль еротичної, адже її звабливий зовнішній вигляд не може залишити байдужим вашого партнера. Деякі моделі є більш стриманими – з еластичною сіточкою, яка  так само має коригуючі властивості. 

Ще одна модель утягуючої білизни – комбінації. Зазвичай, їх купують ті, хто прагне змоделювати одразу кілька частин тіла, адже вони мають вплив від плечей до стегон: прибирають зайвий об’єм під руками і на животику, підкреслюють талію, підтягують сідниці та округлюють стегна. Для особливих моментів жінки часто обирають сукні і саме комбінації ідеально підходять під таке вбрання. А завдяки лазерній обробці країв та плоским швам про цю вашу таємницю знаєте лише ви.

ЧИТАЮТ ТАКЖЕ  Каковы преимущества камеры наблюдения?

Однією з найпоширеніших моделей утягуючої білизни є трусики з класичною посадкою чи з завищеною. І так як зона животику найчастіше не влаштовує жінок, то їх асортимент щороку збільшується. Зазвичай, вони є у бежевих відтінках та чорні, бо саме ці відтінки вдало поєднуються з усіма іншими. Щодо мереживного декору, то він може розташовуватись і на сідницях, і на передній деталі і високому поясі. Просто уявіть: сліпи, які за секунди вирішують питання зі стрункістю талії і при цьому виглядають мега романтично. 

Отже якщо гарна утягуюча білизна існує і вона чудово підходить для особливих випадків в житті, то чому б її не спробувати і вам?

От admin