Site icon UASTEND.MED

Як правильно вибрати вітаміни для волосся, шкіри, нігтів?

Яка жінка не мріє про здорову шкіру, ідеальне волосся і доглянуті нігті? У гонитві за красою та молодістю всі засоби хороші. Тому сьогодні все більше жінок доповнює свій раціон харчування різноманітними вітамінами та БАДами. На щастя, тепер всі необхідні вітаміни і мінерали можна отримати, приймаючи комплекс вітамін . Що ж має бути у складі тієї самої диво-капсули для краси та здоров’я шкіри, волосся та нігтів?


Які вітаміни потрібні?

Одним із важливих компонентів здоров’я є вітаміни та мінерали, їх достатня кількість в організмі. У разі дефіциту навіть одного з елементів організм може дати збій і насамперед це проявляється погіршенням здоров’я волосся, шкіри та нігтів. Приймаючи БАДи або вітаміни для краси та здоров’я, важливо, щоб у складі інгредієнтів, що діють, були наступні речовини:

Також вітаміни для волосся, шкіри, нігтів найчастіше мають у складі цинк, колаген та кератин. Вони є незамінними речовинами підтримки здоров’я шкіри. Наявність у складі гіалуронової кислоти лише посилить дію вітамінів. Гіалуронова кислота тісно пов’язана з колагеном, еластином – білками, що становлять основу сполучної тканини.


Як обрати?


Вирішивши купити вітамінний комплекс, дотримуйтесь нескладних рекомендацій, щоб отримати максимум користі від прийому. Насамперед вивчіть склад комплексу. До його складу обов’язково повинні входити не тільки вітаміни, але й мікроелементи: кальцій, цинк, магній і т.д. Віддавайте перевагу вітамінним комплексам, у складі яких міститься велика кількість природних компонентів. 

Exit mobile version